Villmarkbarnas historier, bålkos og kake

Dette arrangementet er over!

Vi møtes ved IMI utebarnehage på Øytun kl. 17.00, Øytunveien 91.

Inger Krempig og ett av barna fra villmarksbarna, altafamilien kjent fra blant annet NRK-serien med samme navn, kommer og vil dele noen av sine familie-på-tur-opplevelser med oss! Det blir kake og kaffe til historiene. Husk kopp!

Ellers blir det bål ute, og vi kan leke, herje, ake og stå på ski i området rundt barnehage. 

PS. Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 130 per barn, og gjøres ved å følge denne linken: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Ved medlemskap støtter du vårt arbeid i å arrangere lignende tilstelninger og turer for hele familien, kjøre skisporet til Reinbukkelv, merke stier mm.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Barnas Turlag Alta/ Alta og Omegn Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har ofte egne unger med, vær gjerne grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Kontaktinformasjon:

  • Elisabeth Lund
  • Tlf. 41519971

Turleder:

  • elisabeth Lund