Villmarkbarnas historier, bålkos og kake

Vi møtes ved IMI utebarnehage på Øytun kl. 17.00, Øytunveien 91.

Inger Krempig og ett av barna fra villmarksbarna, altafamilien kjent fra blant annet NRK-serien med samme navn, kommer og vil dele noen av sine familie-på-tur-opplevelser med oss! Det blir kake og kaffe til historiene. Husk kopp!

Ellers blir det bål ute, og vi kan leke, herje, ake og stå på ski i området rundt barnehage.

PS. Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 130 per barn, og gjøres ved å følge denne linken: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Ved medlemskap støtter du vårt arbeid i å arrangere lignende tilstelninger og turer for hele familien, kjøre skisporet til Reinbukkelv, merke stier mm.

• Elisabeth Lund
  • Tlf. 41519971