AVLYST PÅ GRUNN AV KORONA: Hundekjøring for barna!

Fellestur

Dato
22. mars kl. 13:00 - 16:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Bål, Lek, Hunder, Hundekjøring
Arrangør
Alta og Omegn Turlag
Dette arrangementet er over!

Turlaget/barnas turlag følger anbefalingene fra helsedirektoratet og DNT sentralt, og avlyser derfor hundekjøring 22. mars 2020. Vi slutter opp om dugnaden for å begrense smitte. Se nærmere informasjon her: https://www.dnt.no/artikler/nyheter/20028-turer-og-arrangementer-avlyses-til-26mars/

....

Vi ønsker barna velkommen til hundekjøring! 

Vi møtes hos Trasti og Trine i Gargiaveien 29 kl. 13.00. Trine med hjelpere vil sørge for at barna får teste hundekjøring og organiserer dette nærmere på stedet. Det legges opp til at barna får en kjøre en fin runde i skogen med de glade Alaska huskyene. Dette arrangementet er for barn i aldersgruppen for barnas turlag, opp til 12 år, men eldre søsken kan også delta! Barna sitter sammen med andre barn på sledene, og en fra Trasti og Trine styrer sleden. De eldste barna som vurderes modne nok til det vil kunne få kjøre selv. 

I tillegg til selve hundekjøringen vil vi benytte dagen på tunet hos Trasti og Trine og i området rundt til lek og morro, titte på hundene og sledene som kjører ut/inn på området, aking i den lille bakken ved tribunen og ikke minst masse bålkos. Ta gjerne med dere mat som kan varmes på bålet, og kopp til bålkaffen og kakao. Dersom vi ikke er så heldig med været kan vi benytte gammen på tunet og varme oss på bålet der inne. Det vil også være mulighet til å kjøpe seg kaffe og vafler hos Trasti og Trine.

Husk varme ullklær, gode votter, lue, ytterklær og sko. Ta gjerne med noe å sitte på rundt bålet, varm drikke til barna, kopp og mat til å varme på bålet. 

Påmelding er nå åpen for alle! Pris for medlemmer er kr 100 og for ikke-medlemmer kr 250. Beløpet betales ved påmelding. 

PS. Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 135 per barn, og gjøres ved å følge denne linken: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Ved medlemskap støtter du vårt arbeid i å arrangere lignende tilstelninger og turer for hele familien, kjøre skisporet til Reinbukkelv, merke stier mm.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Barnas Turlag Alta/ Alta og Omegn Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har ofte egne unger med, vær gjerne grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres, vennligst gi beskjed om dette.

Kontaktinformasjon: