Grilling og strandrydding med ordføreren!

Ta med middagen ut og bli med oss på grilling, strandrydding og lek på Lathari. Barnas turlag stiller med grillkull, og vil fyre opp grillen og koke bålkaffe. Ordfører i Alta, Monica Nielsen, vil være med oss på tur denne ettermiddagen! Vi vil gi en kort orientering om turlaget, og små og store kan prate med ordføreren om friluftsspørsmål med mer. Alle er velkomne!

Når vi har spist vil vi plukke søppel på stranden og området ved Lathari, og også leke i det flotte området. Det er furuskog som kan utforskes, det kan bygges kunstverk på stranden, og vi kan plaske i vannet - om det er varmt nok (eller med støvler på). Det er også artige lekeapparater i området!

Vi vil sette opp en DNT-banner slik at vi er synlige. Dette blir et skikkelig lavterskeltilbud når snøen har smeltet! :)

Ta gjerne med en avfallspose og hansker til strandryddingen.

PS. Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 135 per barn, og gjøres ved å følge denne linken: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Ved medlemskap støtter du vårt arbeid i å arrangere lignende tilstelninger og turer for hele familien, kjøre skisporet til Reinbukkelv, merke stier mm.

Grilling og strandrydding med ordføreren!