Møt turlaget i Alta!

Alta og Omegn turlag og Barnas turlag Alta vil onsdag 13. mai 2020 fra kl. 18-19 delta på "Kort møte - bli kjent med frivilligheten i Alta" i regi av Alta Frivillighetssentral på café Hjerterom i Løkkeveien 9. Barnas turlag Alta er en undergruppe av Alta og Omegn turlag i Den Norske Turistforening (DNT).

Dette er en temakveld om frivillighet i Alta, hvor vi vil holde en kort orientering på ca. 10 minutter om hvem Barnas turlag/ Alta og Omegn turlag er, hva vi gjør, og om våre program for år 2020. Møt opp om du lurer på hva Barnas turlag/ Alta og Omegn turlag er, på hva vi styrer med i år 2020, eller generelt om frivillighet i Alta!

Representant fra Barnas turlag/Alta og Omegn turlag er tilgjengelig før og etter vår presentasjon dersom du har noen spørsmål til oss, lurer på hva du kan bidra med som frivillig hos oss, eller dersom du bare ønsker å prate med oss :) Det er helt uforpliktende og det blir enkel servering.

Kort om Alta frivillighetssentral:

Alta Frivilligsentral koordinerer et nettverk av lag/foreninger i Alta. Søk på facebook etter gruppen «Frivillignettverk i Alta» og bli med om du vil! Frivillignettverk i Alta vil holde temakvelder på café hjerterom 6 onsdager fra kl. 18-19 frem mot sommeren; 25. mars, 15. april, 29. april, 13. mai, 27. mai og 10. juni. På disse onsdagene vil et lag/forening holde et kort innlegg hvor de presenterer sine aktiviteter – slik at alle kan bli kjent med mangfoldet av frivillig aktivitet i Alta.