Ettermiddagstur i Eventyrskogen

29. september kl. 17:30 - 19:00
Fellestur, Fottur, Refleksrebusløype, Hodelykttur, Bål
Finnmarkskysten (se kart)

Bli med på refleks-rebusløype i Eventyrskogen! Vi møtes ved grusparkeringen innerst i Sandfallveien, fortsett litt lengre på grusen og parker på parkeringsplassen (ca. ved Hoppbakken på Sandfallet). Løype avsluttes ved grillsted hvor vi tenner opp bål. Dere blir så lenge dere vil. Ta på refleksvest, og ta med egen mat og lommelykt.

Turen er åpen for alle, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Koronatiltak: Grunnet eventuelt behov for Covid-19 smittesporing må alle som deltar være påmeldt! Alle som deltar må være friske, ikke ha symptomer på luftveisinfeksjoner og ikke være i karantene. Alle må holde minst 1 meter avstand til andre kohorter.

Medlemskap: Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 140 per barn, og gjøres ved å følge denne linken: https://www.dnt.no/innmelding/registrering/ Ved medlemskap støtter du vårt arbeid i å arrangere lignende tilstelninger og turer for hele familien, kjøre skisporet til Reinbukkelv, merke stier mm.

Ansvar: Husk at du som deltager på turer i regi av Barnas Turlag Alta/ Alta og Omegn Turlag er med på eget ansvar og at du som forelder har ansvar for eget barn. Turleder har ofte egne unger med, vær gjerne grei og bidra, så får alle en god opplevelse.

Forsikring: Alle deltakere må ha gyldig reiseforsikring som dekker den type aktivitet de vil være med på.

Bilder: Om vi får noen fine bilder fra turen kan det være vi har lyst til å bruke de i markedsføringssammenheng som publisering på våre nettsider, facebook etc. Vi spør om å få bruke bilder når vi tar de. Si ifra om dere ikke ønsker at bilder av deres barn skal publiseres.

Turledere: Charlotte Brendskag og Lena Hedlund Pedersen

Ettermiddagstur i Eventyrskogen