Bli aktivitetsleder med oss i Barnas turlag!

Aktivitetsleder og deltakere på overnattingstur til Auskarnes
Aktivitetsleder og deltakere på overnattingstur til Auskarnes

Vil du bidra til et spennende turtilbud i Barnas turlag Alta?! Vi ønsker flere foresatte som aktivitetsledere eller medhjelpere og vil holde Covid-19 tilpasset informasjonsmøte i november 2020 og tilby digital innføring i DNT ved et kort ambassadørkurs for interesserte foresatte! 

Barnas turlag Alta søker flere foresatte som aktivitetsledere eller medhjelpere på våre aktiviteter, slik at vi kan opprettholde turtilbudet, og kanskje til og med utvide det 😀🤞 Vi består i dag av en liten, sosial gjeng, som ønsker flere turglade, trivelige foreldre/foresatte som frivillige, enten som aktivitetsledere eller medhjelpere for år 2021 mv.!

Interessert?! 👉Send PM til Barnas turlag Alta på facebook eller e-post til kontaktperson hege.christiansen@gmail.com

Ta gjerne ambassadørkurs med oss 30. oktober 2020 - se her for påmelding: https://alta.dnt.no/aktiviteter/125177/887403/ Det vil også være mulig å ta dette digitalt, send forespørsel til oss om du ønsker dette.

I november 2020 vil vi ha ett Covid-19 tilpasset møte for de frivillige i Barnas turlag Alta, hvor vi blir bedre kjent, gir en kort innføring i aktivitetslederrollen og legger opp en aktivitetsplan for 2021.

Lurer du på om du vil engasjere deg, eller vet du at du vil det? Kontakt oss og få nærmere informasjon om aktivitetslederrollen, ambassadørkurset eller møtet i november! 🤩