vi søker aktivitetsledere for år 2022!

Aktivitetsleder og deltakere på overnattingstur til Auskarnes
Aktivitetsleder og deltakere på overnattingstur til Auskarnes

Vil du bidra til et spennende turtilbud i Barnas turlag Alta i år 2022?! Vi søker flere foresatte som aktivitetsledere - informasjonsmøte i november!

Barnas turlag Alta søker flere foresatte som aktivitetsledere eller medhjelpere på våre aktiviteter, slik at vi kan opprettholde turtilbudet, og kanskje til og med utvide det 😀🤞 Vi består i dag av en liten, sosial gjeng, som ønsker flere turglade, trivelige foreldre/foresatte som frivillige, enten som aktivitetsledere eller medhjelpere for år 2022 mv.!

Interessert?! 👉Send PM til Barnas turlag Alta på facebook eller e-post til bt.alta@dnt.no 

I november 2021 vil vi ha et møte for de frivillige i Barnas turlag Alta, hvor vi blir bedre kjent, gir en kort innføring i aktivitetslederrollen og legger opp en aktivitetsplan for år 2022.

Nye foresatte vil kunne gjennomføre digitalt ambassadørkurs, for en nærmere innføring i DNT, og det vil også være mulig å ta aktivitetslederkurs dersom man skulle ha lyst til det. 

Lurer du på om du vil engasjere deg, eller vet du at du vil det? Kontakt oss og få nærmere informasjon om aktivitetslederrollen, ambassadørkurset eller møtet i november! 🤩