Ny løypeskuter

Alta og omegn turlag har fått sponset en ny skuter til drøyt 170.00 kroner. Skuteren skal brukes i forbindelse med løype- og vedkjøringkjøring til turlagets hytter.

Den forrige skuteren kjøpte turlaget brukt i 2011, og var nå klar for å skiftes ut. Den nye er sponset av lokale bedrifter, samt av Nordenfjeldske Bykreditt, en ideell stiftelse. Turlaget ønsker å benytte anledningen til å takke alle sponsorene så mye for støtten. Uten deres hjelp hadde det ikke blitt ny skuter på mange år, sier Katrine Fugelli Simonsen, leder av turlaget.

Den nye Skidoo'en vil gjøre arbeidet med å frakte ved, samt å kjøre løyper, mye lettere. - Vi i turlaget er glade for at vi kan sikre folk preparerte løyper til Reinbukkelvhytta, et regelrett folkehelsefremmende tiltak, sier Jens Åge Suhr, en av ildsjelen i turlaget og leder av løypeutvalget.