Barnas Turlag alta

DNTs turtilbud til barn og barnefamilier

Foto: Marius Dalseg Sætre

Barnas Turlag Alta er for alle barn mellom 0 til 12 år, og deres familier med flere.  

Vi arrangerer ulike turer gjennom året både i deres nærområde og på fjellet. Sammen med oss kan dere bli med på blant annet utemiddager, rebusløp, hodelyktturer, Kystens dag, Kom-deg-ut dagen ved Jotka fjellstue, teltturer og hytteturer. Vi arrangerer i hovedsak lavterskelturer, idet aktivitetslederne er foreldre som har med barna sine på turene. I tillegg arrangerer vi noen turer som krever noe mer. Gjennom Barnas Turlag blir dørstokkmilen gjerne litt mindre, og dere treffer dere andre barnefamilier som også liker å være ute på tur!

Dere kan være med på våre turer og aktiviteter også dersom dere ikke er medlem. På enkelte turer og aktiviteter som krever begrenset antall deltakere er det krav til påmelding, og hvor det er opplyst i arrangementet vil medlemmer prioriteres fremfor ikke-medlemmer. PS. Det er lekende lett å bli medlem av Barnas Turlag Alta for en pris av kr 135 per barn, og kan gjøres her

Husk også å like eller følge Barnas Turlag Alta på vår Facebookside, hvor vi legger ut arrangementer og annen informasjon. 

Les mer om Barnas Turlag.