DNT ung Alta

Første ungdomstur i Alta Turlag går til Haldetoppen!
Første ungdomstur i Alta Turlag går til Haldetoppen! Foto: Amalie Fjellsøy

Vi ønsker oss et ungdomstilbud! 

Er du lei av å dra på tur med foreldrene dine, eller er du kanskje ny i Alta? Ønsker du å dra på tur med andre ungdommer? Ønsker du å inspirere andre og ta med deg andre på tur? Da håper jeg du tar deg et par minutter til å lese litt hær!

I 2017 ble det arrangert en dagstur til Halde og en byttedag i Alta i DNT ung regi. I 2018 mangler vi unge turledere som kan videreføre dette. Derfor søker vi etter engasjerte ungdommer som kunne tenke seg å ta med seg andre på egne ungdomsturer! 

Hvorfor engasjere seg i DNT ung?

  • Oppleve nye naturområder, nye mennesker og nye aktiviteter.
  • Ta utdanning gjennom DNTs kurs.
  • Delta på regionale og nasjonale samlinger.
  • Delta nasjonal turledersamling for ungdom. 
  • Være frivillig på festivaler der DNT ung deltar, som Fjellfilm og Vinjerock!

Kort oppsummert: Bli en del av et fantastisk samhold blant unge, turglade mennesker!

 Ønsker du å bli turleder? 

Dersom dette hørtes fristende ut håper vi du har lyst til å sjekke ut mulighetene for å ta turlederutdanning. Dette kan du blant annet lese om hær: https://www.dnt.no/turleder/.

Er du rask kan du også bli med på et eget turlederkurs for ungdom fra Nord-Norge! Sjekk ut lenken hær: https://harstad.dntung.no/aktiviteter/98857/857040/(Påmelding 01.07.18).


Hva er DNT ung?

DNT ung er Norges største friluftsorganisasjon for ungdom, med 43.000 medlemmer i alderen 13–26 år. Over hele landet finnes lokale ungdomsgrupper som arrangerer turer og aktiviteter for og av ungdom.

Foto: Sindre Thoresen Lønnes