Hytter

Nå er det åpent for online booking av våre hytter! All overnatting må forhåndsbestilles, og av smittevernhensyn må hele hytta bestilles. Dagsturbesøk på overnattingshytter er ikke tillatt. Ordningen gjelder for perioden 1. juni - 3. januar 2022. Klikk på link under hytta og du tas videre til bestilling på ut.no og visbook.

Foto: Haakon Øvergård

Ubetjent
8 sengeplasser
Finnmarksvidda
​​​​​​​Se UT.no for mer informasjon og bestilling

VIPPS-nummeret til Bojobæskihytta er # 101372

Nordlysobservatoriet Halde
Nordlysobservatoriet Halde Foto: Heidi Ottem

Ubetjent
6 sengeplasser
Finnmarksvidda
​​​​​​​Se UT.no for mer informasjon og bestilling

VIPPS-nummeret til Nordlysobservatoriet Halde er # 98779

Foto: Vigdis Nygaard
Nødbu
2 sengeplasser

Se UT.no for mer informasjon

VIPPS-nummeret til Reinbukkelvhytta er #101780

Sarveshytta, Alta
Sarveshytta, Alta Foto: Vigdis Nygaard

Ubetjent -HYTTA ER STENGT FOR RENOVERING TIL 1. NOVEMBER 2021

4 sengeplasser

Se UT.no for mer informasjon og bestilling ETTER  NOVEMBER 2021

Vippsnummer til Sarveshytta er # 669285

Hyttebooking

Booking av våre hytter skjer nå via link til visbook eller du kan bruke Ut.no som dirigerer deg videre. All overnatting på AOTs hytte må forhåndsbestilles på nett. Fra 1. juni 2021 - 3. januar 2022 er det bare mulig å booke hele hytta. Dette er av smittevernhensyn. Forhåndsbestilt hytte disponeres fra kl. 14.00 ankomstdagen til kl. 14.00 avreisedagen.

Avbestilling gjøres av kunden selv i link på bekreftelsen: Avbestilling frem til 10 dager før oppmøtedag gir rett til full refusjon. Avbestilling 9-5 dager før oppmøtedag gir rett til 50% refusjon. Avbestilling som gjøres senere enn 5 dager før oppmøtedag gir ingen rett til refusjon.

Ved eventuelle spørsmål om booking kan AOT kontaktes på 97616497 eller på e-mail: hyttebooking.alta@dnt.no

Du kan som medlem skaffe deg DNTs standardnøkkel som passer til våre tre låste hytter; Sarves, Bojobæski og Nordlysobservatoriet på Halde og nesten alle ubetjente DNT hytter i hele landet. Nøkkel kan bestilles på https://www.dntbutikken.no, eller kjøpes hos Intersport på Parksenteret i Alta.

Midlertidige priser 1. juni 2021 - 3. januar 2022:

Hele hytta medlem DNT - kr 600,-

Hele hytta ikke-medlem - kr 800,-

Kommersielle aktører må ta direkte kontakt med turlaget for bestilling og pris.

All bestilling gjøres ved å klikke på ut.no - link under hver hytte. Kun etter avtale kan overnatting betales via nettbank til vår konto: 4901 60 27137 eller ved å bruke VIPPS (se info under hyttene).

Payment

Only prebooked arrangements for overnight stay. You need to book the whole cabin. Prices for the period 1. June 2021- 3. January 2022.

DNT member: NOK 600,-

Non- DNT member: NOK 800,-

Other ways of paymet only by appointment.

How to make a payment from abroad:
​​​​​​​Our Bic/swift address: SNOWNO22
IBAN: NO5449016027137